AFLYST: Åben høring om at få brugerne tilbage i den kollektive transport
Udvalg: Transportudvalget
Mødedato: 16-04-2024
Starttidspunkt: 13.30
Sluttidspunkt: 17.00
Lokale: AFLYST
Transportudvalget inviterer sammen med DI Transport og Danske Regioner til åben høring om at få brugerne tilbage til den kollektive transport. Høringen finder sted tirsdag den 16. april 2024 kl. 13.30 – 17 i Landstingssalen, Christiansborg.

AFLYST PÅ GRUND AF BRANDEN I BØRSEN

Høringen sætter i tre sessioner fokus på, hvordan vi får brugerne tilbage i den kollektive transport:

  1. Hvilke mobilitetstendenser ser vi i Danmark - med oplæg ved bl.a. formand for regeringens Ekspertudvalg Helga Theil Thomsen & direktør i NT Thomas Eybye Øster
  2. Hvad kan vi lære af udenlandske erfaringer - ved bl.a. professor Otto Anker Nielsen fra DTU med et kig til Skåne
  3. Debat om ambitioner og visioner for øget brug af kollektiv transport med bl.a. Transportudvalget, udvalgsformand Anders G. Christensen fra Danske Regioner samt Karsten Lauritzen fra DI Transport

Læs programmet her

Høringen er åben for alle, men tilmelding er nødvendig (også for pressen). Tilmelding skal ske senest dagen før kl. 12. Der er et begrænset antal pladser til høringen, og pladserne vil blive fordelt efter først til mølle-princippet.

Tilmeld dig her.

Gæster i Folketinget må beregne ekstra tid til registrering i besøgsindgangen på grund af sikkerhedstjek, og det anbefales derfor at møde op ca. en halv time, inden høringen starter. Det er tilladt at optage lyd og billeder under høringen, hvis det kan ske uden at forstyrre høringens afvikling i øvrigt.

Høringen tv-optages og vil blive vist live her på Folketingets hjemmeside, hvor den også kan findes efterfølgende under "TV fra Folketinget". Desuden vises høringen forskudt på Folketingets tv-kanal.


Kontakt
Udvalgssekretær
Lea Lykke Andersen
3337
Send e-mail
Udvalgsassistent
Per Movritsen
3337 5540
Send e-mail
Sideansvarlig: Karina Halskov