Folketinget på sociale medier

På vores sociale medier kan du følge med i årets gang i Folketinget. Det er Folketingets Administration, der står bag Folketingets sider på Facebook, LinkedIn og X (tidligere Twitter). 

Større

Med facebookprofilen ønsker Folketinget at knytte relationer mellem Folketinget og borgerne på en let og positiv facon, der er med til at styrke opbakningen til Folkestyret, samt give baggrundsviden og indsigt i Folketingets arbejde. Indholdet er rettet mod den ikke-professionelle bruger.

Folketinget er på X (tidligere Twitter) og LinkedIn for at kommunikere til den professionelle bruger. På X deler vi nyheder, der kan være af interesse for journalister, og på LinkedIn har vi udover nyheder også jobopslag og fokus på Folketinget som arbejdsplads.

Spørgsmål eller kommentarer til Folketingets sociale medier kan rettes til [email protected].

Følg os på de sociale medier:

Folketingets Facebook Folketingets X-profil Folketingets LinkedIn

Kontakt et medlem af Folketinget

Hvis du vil i kontakt med et bestemt medlem af Folketinget eller et politisk parti, kan du kontakte medlemmet eller partiet direkte enten via e-mail, brev, telefon eller via deres egne konti på sociale medier.  
Kontaktoplysninger på Folketingets medlemmer Partiernes kontaktoplysninger

Kontakt Folketingets Oplysning

Hvis du har et spørgsmål om Folketingets arbejde, kan du kontakte Folketingets Oplysning: 
 
Telefon: 3337 3338 
 
Folketingets Oplysning kan også hjælpe dig med at finde frem til den rette myndighed, hvis du f.eks. søger svar om gældende lovgivning.
Chat med Oplysningen

Kontakt EU-Oplysningen

Hvis du har et spørgsmål om EU, kan du kontakte Folketingets EU-Oplysning: 
 
Telefon: 3337 3337