Et kig bag facaden: Kunst og identitet i partiernes gruppeværelser

Hvilke partier har billeder af naturen hængende på væggen? Hvem har valgt abstrakte værker, og hvem vil helst kunne se, hvad malerierne forestiller? Hvem har ikke faste pladser til deres møder, og i hvilke partier sidder lederen altid for bordenden?

Større

Alt det og meget mere kan du blive klogere på, når du tager med på temaomvisningen Et kig bag facaden. Her bliver du inviteret inden for i partiernes gruppeværelser, hvor gæster normalt ikke har adgang.

Vi sætter fokus på, hvordan de forskellige partier bruger kunsten og indretningen i gruppeværelserne til at udtrykke deres identitet. Derudover fortæller vi om, hvordan møderne foregår i de forskellige partigrupper.

Vi skal også quizze og gætte undervejs, men bare rolig, det bliver ganske ufarligt. Du og de andre gæster bliver guidet af en af Folketingets erfarne omvisere, der sørger for god stemning og plads til dialog.

På turen besøger vi et bredt udvalg af partiers gruppeværelser. Hvilke værelser vi besøger kan dog variere, alt efter hvad der sker i huset den pågældende dag.  

Praktisk information

Turen varer 90 minutter. Der er trapper og niveauforskelle undervejs, så kontakt Besøgstjenesten, hvis du (eller nogen i gruppen) er gangbesværet/bruger kørestol. Bemærk, at temaomvisningen er mindre velegnet til børn under 12 år.

Det er gratis at deltage i temaomvisningen.

Enkeltpersoner/små grupper (1-14 personer)

Book en omvisning til enkeltpersoner eller små grupper

Omvisningstider

For enkeltpersoner/små grupper er der omvisninger mandag kl. 17.00 og fredag kl. 16.30.

Billetter

Du kan bestille plads på en omvisning her på hjemmesiden. Du behøver ikke at hente billetterne, du skal bare møde op 15 minutter før omvisningen. 

Læs bl.a. om adgangsforhold, fotografering og parkering.