Gruppebesøg i Snapstinget

I forbindelse med omvisning for større grupper, kunstomvisning og medlemsbesøg har I mulighed for at bestille bord i et tilstødende sidekabinet til Medlemmernes Spisesal i Snapstinget.

Større

Medlemmernes Spisesal, der er en del af Snapstinget, fungerer til daglig som kantine for Folketingets medlemmer og de ansatte på Christiansborg. Den gamle spisesal er fra 1918 og er smukt indrettet med stuklofter, søjler og karnapper.

Foruden Medlemmernes Spisesal råder Snapstinget over en række mindre og større selskabslokaler, hvor grupper har mulighed for at reservere bord og bestille forplejning i forbindelse med gruppeomvisninger, kunstomvisninger og medlemsbesøg. Det er udelukkende muligt at bestille bord, hvis man booker som en gruppe. 

Forplejning i Snapstinget

Køkkenet i Snapstinget har fokus på bæredygtighed, miljø og klima, hvilket kommer til udtryk i de råvarer, menuer og tilbud, som sammensættes af Snapstingets kokke. Med årstidens råvarer i fokus og inspiration fra hele verden sammensættes der en række tilbud lige fra morgenmad, mellemmåltider og sandwich til kolde og varme frokost- og aftenanretninger.

Hvis en gruppe ønsker at spise sammen i et af Snapstingets lokaler, vil udgangspunktet altid være, at hele gruppen får den samme ret eller menu. Der tages dog hensyn til allergener og ønsker om specialkost. Dette skal blot oplyses i den indledende korrespondance med Snapstinget i forbindelse med booking af bord og mad.

Spisning i forbindelse med medlemsbesøg

Grupper kan også bestille et restaurantbesøg i forbindelse med et besøg hos et folketingsmedlem. 

Bestil bord og menu som gruppe

Et restaurantbesøg skal altid bestilles i forvejen og varer typisk 1 time. I kan vælge, om restaurantbesøget skal ligge før eller efter en omvisning, og vælge mellem forskellige menuer i restauranten. Bestillinger skal altid afgives pr e-mail. Bemærk, at bestillingen først er gældende, når I har modtaget en skriftlig bekræftelse fra Snapstinget. Vær også opmærksom på, at I skal oplyse jeres bookingnummer for at kunne få plads, når I ankommer i restauranten.

Afbestilling eller ændringer skal modtages pr e-mail. 

Det er udelukkende muligt at bestille bord, hvis man booker som gruppe i forlængelse af gruppe-arrangement. 

Kontakt Snapstinget

I er velkomne til at kontakte Snapstinget telefonisk, men alle bestillinger skal afgives pr. e-mail.
Telefon +45 3337 5660

Snapstinget kan kontaktes mandag til torsdag kl. 9.00-15.00 og fredag kl. 9.00-14.

Send e-mail

Åbningstider

Åbningstiderne varierer, afhængigt af om der er møder i Folketingssalen eller ej. I kan altid kigge i mødekalenderen for at se, om der er tale om en mødefri uge. 

Åbningstider i Folketingets mødeuger:

Mandag til torsdag kl. 8.00-20.00
Fredag kl. 8.00-15.00

Åbningstider uden for Folketingets mødeuger:

Mandag til fredag kl. 8.00-15.00