Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på en lang række spørgsmål om besøg i Folketinget.

Større
I kalenderen under bookingskemaet kan du få et overblik over, hvornår der er plads på et besøg.
Du kan bestille plads på en omvisning for enkeltpersoner og små grupper 3 måneder frem i tiden. Du kan bestille et besøg, helt op til dagen før besøget finder sted. Hvis du ønsker at bestille et besøg på selve dagen, kan du ringe til Folketingets Besøgstjeneste, der vil forsøge at imødekomme dit ønske.
Du kan bestille omvisning for større grupper 3 måneder frem i tiden.
Der åbnes for bestilling af besøg for 8.- og 9.-klasser for det kommende skoleår i starten af maj. Der kan bestilles tider frem til afslutningen af skoleåret. 
Hvis I bliver forhindret i at deltage i besøget eller I bliver færre eller flere deltagere end først antaget, skal du hurtigst muligt redigere din bestilling på "Min side" eller kontakte Folketingets Besøgstjeneste. Indtil 2 dage før besøget kan du redigere i bestillingen på hjemmesiden. Herefter skal du kontakte Folketingets Besøgstjeneste. Bemærk, at hvis du har bestilt et restaurantbesøg i forbindelse med jeres besøg, skal du kontakte Snapstinget separat for at ændre i din bestilling.
Nej, det er ikke tilladt at have klap- eller barnevogn med ind i Folketinget, men de kan opbevares i Folketingets besøgsindgang.
Ja, men vi gør opmærksom på, at besøgstilbuddene er mindre velegnede til børn under 12 år.
Ja, men der er kun et meget begrænset antal billetter tilgængeligt. Billetterne uddeles på dagen efter først til mølle-princippet og kan ikke bookes i forvejen.
Nej. Af sikkerhedshensyn er det kun tilladt for Folketingets medlemmer og ansatte at bruge paternosteren. 
Alle besøgende skal igennem et sikkerhedstjek, og derfor skal du ankomme til Folketinget, 15 minutter før dit besøg starter.
Der gælder særlige regler for fotografering i Folketinget, så spørg venligst en af folketingsbetjentene i Folketinget, inden du begynder at tage billeder.

Besøgstjenesten har åbent alle hverdage kl. 8.30-15.00.
Telefon: 3337 3210
Send e-mail

Sideansvarlig: Besøgstjenesten