Tilhørerpladser

Debatterne i Folketingssalen er åbne for alle og kan opleves fra tilhørerpladserne i Folketingssalen.

Større

Folketingets medlemmer debatterer i Folketingssalen, og det er her, de træffer de formelle beslutninger om landets fremtid. Folketingssalen er derfor et ganske særligt sted.

Fra tilhørerpladserne i Folketingssalen har du mulighed for at overvære behandlingen af nye lovforslag eller opleve ministre besvare spørgsmål fra Folketingets medlemmer i den ugentlige spørgetid.

Der afholdes møder, fra Folketinget åbner den første tirsdag i oktober og indtil begyndelsen af juni. I den periode er der som oftest møder i Folketingssalen tirsdage og onsdage fra kl. 13 og torsdage og fredage fra kl. 10. Tidspunkterne for møderne varierer, og mødernes længde afhænger af, hvilke punkter der er på dagsorden. Du kan læse dagsordenen via linket Møder i salen nedenfor.

Bemærk, at der på Folketingets åbningsdag er mange, der er interesseret i at få en plads på tilhørerpladserne. Der er denne dag kun et begrænset antal billetter tilgængeligt, som uddeles på dagen efter først til mølle-princippet, og som ikke kan bookes i forvejen.

Det er muligt for både enkeltpersoner og små og store grupper at besøge tilhørerpladserne.

Møder i salen

Enkeltpersoner/små grupper (1-14 personer) 

Du kan ikke bestille en tilhørerplads i forvejen, men skal blot møde op i Folketingets besøgsindgang i Rigsdagsgården. I sjældne tilfælde vil der være mange besøgende til tilhørerpladserne, hvilket kan medføre ventetid.

Større grupper (15-65 personer)

Et gruppebesøg på tilhørerpladserne skal bestilles i forvejen, enten her på hjemmesiden eller ved at kontakte Folketingets Besøgstjeneste.

Besøget varer ca. 30 minutter.

Læs om omvisninger

Kontakt Folketingets Besøgstjeneste

Telefon: +45 3337 3210

Vi svarer på spørgsmål mellem kl. 9.00 og 11.00 tirsdag til fredag. Hvis linjen er optaget, så læg venligst en besked. Så ringer vi tilbage.

Send e-mail