Høring om Bæredygtig transport i et bæredygtigt energisystem
Udvalg: Energi-, Forsynings- og Klimaudvalget
Mødedato: 10-04-2019
Starttidspunkt: 10.00
Sluttidspunkt: 12.00
Lokale: Landstingssalen
Folketingets Energi-, Forsynings- og Klimaudvalg holder en åben høring om Bæredygtig transport i et bæredygtigt energisystem. Høringen holdes i samarbejde med DTU Management, COMETS og Fonden Teknologirådet. Høringen finder sted onsdag den 10. april 2019 kl. 10.00-12.00 i Landstingssalen på Christiansborg

Formålet med høringen er at kaste lys over transportens rolle i omstilling til bæredygtig energiproduktion og energiforbrug.

Projektet COMETS har udviklet en avanceret model til beregning af scenarier, hvor energisystemet og transportsektoren samtænkes. På høringen vil modellen blive præsenteret. Projektet COMETS er finansieret af Innovationsfonden og ledes af DTU Management Engineering med deltagelse af bl.a. Fonden Teknologirådet.

En time før og efter høringen - dvs. kl. 9-10 og kl. 12-13 - vil der være demonstration af projektmodellen, hvor den kan afprøves i praksis.

Programmet kan læses her.

Tilmelding

Høringen er åben for alle, men tilmelding er nødvendig - også for pressen. Der er et begrænset antal pladser, som vil blive fordelt efter først-til-mølle-princippet. Tilmelding skal ske senest dagen inden høringen kl. 11.00. Du kan tilmelde dig her.

Gæster i Folketinget må beregne ekstra tid til registrering i besøgsindgangen på grund af sikkerhedstjek, og det anbefales derfor at møde op ca. en halv time, inden høringen begynder.

Det er tilladt at optage lyd og billeder under høringen, hvis det kan ske uden at forstyrre høringens afvikling i øvrigt.

Høringen tv-optages og vil blive livestreamet her på hjemmesiden, hvor den også kan findes efterfølgende. Desuden vises høringen på Folketingets tv-kanal.

Kontakt
Folketingets Oplysning
Christiansborg
1240 Kbh. K
Telefon: 3337 3338
E-mail: [email protected]