Arbejdsmarkedsudvalget (AMU) Alm. del

Samling: 2008-09

Spørgsmål 397

Ministeren bedes sende udvalget en redegørelse for de gældende opholds- og arbejdsregler for arbejdskraft fra hhv. EU-lande og såkaldte 3.- lande, der kommer til Danmark, herunder eventuelle særordninger der indebærer særlige forhold i nogle brancher, sammenlignet med de regler der gælder for danske arbejdere.
Dato: 22-09-2009
Status: Endeligt besvaret
Dokumentdato: 22-09-2009
Modtaget: 22-09-2009
Omdelt: 22-09-2009

Spm. om en redegørelse for de gældende opholds- og arbejdsregler for arbejdskraft fra hhv. EU-lande og såkaldte 3.-lande, der kommer til Danmark, herunder eventuelle særordninger der indebærer særlige forhold i nogle brancher, sammenlignet med de regler der gælder for danske arbejdere, til beskæftigelsesministeren og integrationsministeren

Spm. om en redegørelse for de gældende opholds- og arbejdsregler for arbejdskraft fra hhv. EU-lande og såkaldte 3.-lande, der kommer til Danmark, herunder eventuelle særordninger der indebærer særlige forhold i nogle brancher, sammenlignet med de regler der gælder for danske arbejdere, til beskæftigelsesministeren og integrationsministeren (pdf-version)
Html-version