L 72 A Forslag til lov om ændring af udlændingeloven, hjemrejseloven og straffeloven og ophævelse af lov om videreførelse af visse rettigheder i forbindelse med Det Forenede Kongeriges udtræden af Den Europæiske Union uden en aftale.

(Ændring af visse regler om hjælp til hjemrejse, adgang til hjemrejsestøtte og administrativ frihedsberøvelse, gennemførelse af rådsafgørelse om Kroatiens fulde optagelse i Schengensamarbejdet og ophævelse af lov om videreførelse af visse rettigheder i forbindelse med Det Forenede Kongeriges udtræden af Den Europæiske Union uden en aftale).

Af: Udlændinge- og integrationsminister Kaare Dybvad Bek (S)
Udvalg: Udlændinge- og Integrationsudvalget
Samling: 2022-23 (2. samling)
Status: Stadfæstet

Spørgsmål

3 resultater
Vist pr. side: 25 50 100 200
L 72 A - spørgsmål 1 MFU spm. om, om den foreslåede ændring af indfødsretsloven betyder, at Danmark siden ratificeringen af statsborgerretskonventionen i 2002 ikke har levet op til konventionens artikel 7, stk. 1, litra f, og at dette i så fald tilsyneladende ikke har haft negative konsekvenser for Danmark?
IFU Alm. del - bilag 151 IFU (folketingssamling 2019-20) (pdf-version)
Html-version
UUI L 72 - svar på spm. 1 (pdf-version)
Html-version
Udvalgsspørgsmål (pdf-version)
Html-version
L 72 A - spørgsmål 2 Spm. om at spørge Europarådet, om de også vil undlade at påtale det eller kritisere Danmark, hvis ministeren fratager indfødsretten for alle dømt for bandekriminalitet
UUI L 72 - svar på spm. 2 (pdf-version)
Html-version
Udvalgsspørgsmål (pdf-version)
Html-version
L 72 A - spørgsmål 3 Spm. om, om Europarådet nogen sinde har påtalt eller kritiseret kontraherende statsparter for en overtrædelse af statsborgerretskonventionen
UUI L 72 - svar på spm. 3 (pdf-version)
Html-version
EMD-dom af 27. april 2010 (Tănase mod Moldova (708)) (pdf-version)
Html-version
Udvalgsspørgsmål (pdf-version)
Html-version
3 resultater
Vist pr. side: 25 50 100 200