Ugeplan for Folketinget 18. marts - 24. marts 2024 (Uge 12)

Endelig ugeplan
15. marts 2024 Lovsekretariatet
Orlov.
Eventuel afstemning om forslag fremsat under F 23 om afholdelse af skolevalg under demokratisk betryggende forhold.
3. behandling af forslag til lov om ændring af barselsloven. (13 ugers ekstra orlov til begge tvillingeforældre m.v.). (Af beskæftigelsesministeren)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om at tydeliggøre og samle reglerne om servicehunde i én lov. (Af Andreas Karlsen (KF) m.fl.)
2. behandling af forslag til lov om ændring af lov om velfærdsaftaler på dagtilbudsområdet og folkeskoleområdet og love om ændring af dagtilbudsloven. (Forlængelse af forsøgsperioden for velfærdsaftalekommunerne på dagtilbudsområdet og folkeskoleområdet). (Af børne- og undervisningsministeren)
1. behandling af forslag til lov om ændring af lov om våben og eksplosivstoffer m.v., lov om krigsmateriel m.v. og lov om jagt og vildtforvaltning. (Strammere kontrol med våbentilladelser, øget sikkerhed ved besiddelse af våben og opbevaring af ammunition, m.v.). (Af justitsministeren)
1. behandling af forslag til lov om ændring af retsplejeloven, straffeloven, lov om fuldbyrdelse af straf m.v., færdselsloven og forskellige andre love. (Gennemførelse af flerårsaftale for domstolene 2024-27 m.v.). (Af justitsministeren)
1. behandling af forslag til lov om ændring af lov om offentlighed i forvaltningen og forvaltningsloven. (Styrket beskyttelse af offentligt ansatte i sager om aktindsigt). (Af justitsministeren)
1. behandling af forslag til lov om anlæg af en 3. Limfjordsforbindelse. (Af transportministeren)
1. behandling af forslag til lov om udbygning af E20 Amagermotorvejen. (Af transportministeren)
Besvarelse af oversendte spørgsmål til ministrene (spørgetid).
Torsdag den 21. marts 2024
Intet møde.
Fredag den 22. marts 2024
Intet møde.
Forespørgsel F 25 til børne- og undervisningsministeren af Peter Kofod (DF) m.fl. om initiativer, der skal sikre børn en tryg hverdag i folkeskolen.
Ventes foretaget onsdag den 3. april 2024.
[Eventuel afstemning udsættes til tirsdag den 9. april 2024].
Forespørgsel F 12 til statsministeren af Pia Kjærsgaard (DF) m.fl. om regeringens værdipolitik med fokus på de udfordringer, der følger af indvandringen.
Ventes foretaget fredag den 5. april 2024.
[Eventuel afstemning udsættes til tirsdag den 9. april 2024].
Forespørgsel F 24 til justitsministeren af Peter Kofod (DF) m.fl. om beskyttelsen af stalkingofre.
Ventes foretaget tirsdag den 9. april 2024.
[Eventuel afstemning udsættes til tirsdag den 16. april 2024].
Forespørgsel F 26 til statsministeren af Flemming Møller Mortensen (S), Louise Elholm (V), Karsten Hønge (SF), Carsten Bach (LA), Nanna W. Gotfredsen (M), Kenneth Fredslund Petersen (DD), Tina Cartey Hansen (KF), Jette Gottlieb (EL), Christian Friis Bach (RV), Alex Ahrendtsen (DF), Helene Liliendahl Brydensholt (ALT), Aki-Matilda Høegh-Dam (SIU), Aaja Chemnitz (IA), Anna Falkenberg (SP) og Sjúrður Skaale (JF) m.fl. om rigsfællesskabets muligheder og udfordringer.
Ventes foretaget fredag den 19. april 2024.
[Eventuel afstemning udsættes til torsdag den 25. april 2024].
Forespørgsel F 20 til indenrigs- og sundhedsministeren og social- og boligministeren af Marlene Harpsøe (DD), Katrine Daugaard (LA), Brigitte Klintskov Jerkel (KF) og Mette Thiesen (DF) m.fl. om botilbudspladser.
Ventes foretaget torsdag den 25. april 2024.
[Eventuel afstemning udsættes til torsdag den 2. maj 2024].
Forespørgsel F 7 til finansministeren, indenrigs- og sundhedsministeren og social- og boligministeren af Marlene Harpsøe (DD), Charlotte Broman Mølbæk (SF), Katrine Daugaard (LA), Andreas Karlsen (KF), Rosa Lund (EL), Lotte Rod (RV), Mette Thiesen (DF) og Nikoline Erbs Hillers-Bendtsen (ALT) om den højt specialiserede del af socialområdet.
Ventes foretaget fredag den 26. april 2024.
[Eventuel afstemning udsættes til torsdag den 2. maj 2024].
Forespørgsel F 21 til indenrigs- og sundhedsministeren, social- og boligministeren og ældreministeren af Marlene Harpsøe (DD) m.fl. om inddragelse og støtte af pårørende.
Ventes foretaget tirsdag den 30. april 2024.
[Eventuel afstemning udsættes til torsdag den 2. maj 2024].
Forespørgsel F 27 til indenrigs- og sundhedsministeren, social- og boligministeren og beskæftigelsesministeren af Marlene Harpsøe (DD) og Charlotte Munch (DD) om bedre hjælp og støtte til sorgramte.