Ugeplan for Folketinget 30. oktober - 5. november 2023 (Uge 44)

Endelig ugeplan
27. oktober 2023 Lovsekretariatet
1. behandling af forslag til lov om ændring af lov om frikommunenetværk og barnets lov. (Forlængelse af udvalgte forsøgsmuligheder m.v. i Frikommuneforsøg II og rettelse af fejl i underretningspligten og satser m.v. i barnets lov). (Af social- og boligministeren)
1. behandling af forslag til lov om indfødsrets meddelelse. (Af udlændinge- og integrationsministeren)
1. behandling af forslag til lov om ændring af lov om Arbejdsmarkedets Tillægspension og forskellige andre love. (Fælles opkrævning af arbejdsgiverbidrag, udvidet bemyndigelse til at fastsætte regler om modregningsadgang, nationale særregler for behandling af personoplysninger m.v.). (Af beskæftigelsesministeren)
1. behandling af forslag til lov om ændring af lov om Slots- og Kulturstyrelsens kontrol og tilsyn med covid-19-kompensationsordninger m.v. på Kulturministeriets område. (Udskydelse af solnedgangsklausul). (Af kulturministeren)
1. behandling af forslag til lov om ændring af lov om planlægning og forskellige andre love. (Opfølgning på evaluering af planloven m.v.). (Af ministeren for landdistrikter)
1. behandling af forslag til lov om ændring af lov om elforsyning og lov om gasforsyning. (Forenkling af forretningsplanen og justering af den økonomiske regulering af den systemansvarlige virksomhed i el- og gassektoren, m.v.). (Af klima-, energi- og forsyningsministeren)
1. behandling af forslag til lov om ændring af lov om fremme af vedvarende energi og lov om ændring af lov om elforsyning, lov om fremme af vedvarende energi og elsikkerhedsloven og om ophævelse af lov om tilskud til fremme af vedvarende energi i virksomheders produktionsprocesser. (En forenklet og hurtig ansøgnings- og tilladelsesproces for repowering af bestående elproduktionsanlæg på havet, tinglysning vedrørende elproduktionsanlæg i den eksklusive økonomiske zone, justering af administrationen af visse pristillægsordninger til VE-anlæg samt forlængelse af frist for anmodning om udbetaling af tilskud). (Af klima-, energi- og forsyningsministeren)
Forespørgsel F 3 til klima-, energi- og forsyningsministeren af Morten Messerschmidt (DF), Steffen W. Frølund (LA) og Mona Juul (KF) om kernekraft.
Ventes foretaget fredag den 17. november 2023.
[Eventuel afstemning udsættes til tirsdag den 21. november 2023].
Forespørgsel F 2 til ældreministeren af Pia Kjærsgaard (DF) m.fl. om nedskæringer på ældreområdet.
Ventes foretaget tirsdag den 28. november 2023.
[Eventuel afstemning udsættes til torsdag den 30. november 2023].
Forespørgsel F 4 til indenrigs- og sundhedsministeren af Mette Thiesen (DF) m.fl. om tilskud til fedmemedicin.
Ventes foretaget fredag den 1. december 2023.
Forespørgsel F 1 til ministeren for ligestilling af Mikkel Bjørn (DF) m.fl. om køn.
Ventes foretaget fredag den 8. december 2023.
Forespørgsel F 5 til børne- og undervisningsministeren af Lotte Rod (RV) og Martin Lidegaard (RV) om regeringens vision for de almene gymnasier.
Forespørgsel F 6 til børne- og undervisningsministeren af Lotte Rod (RV) og Martin Lidegaard (RV) om folkeskoleelevers indflydelse på undervisningen.