L 135 Forslag til lov om ændring af landbrugsstøtteloven.

(Præcisering af EU-støtteordninger omfattet af loven, obligatorisk digital kommunikation, bestyrelsessammensætning m.v. i promilleafgiftsfondene og Fonden for økologisk landbrug samt formkrav til klager m.v.).

Af: Fødevareminister Dan Jørgensen
Udvalg: Udvalget for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri
Samling: 2014-15 (1. samling)
Status: Bortfaldet

Samrådsspørgsmål A

Ministeren bedes redegøre for, hvorfor regeringen vil bruge flere penge på administration af fondene og dermed mindre på de formålsbestemte opgaver, udvikling m.v., ligesom ministeren bedes redegøre for, om ministeren mener, at administrationen af promilleafgiftsfondene ikke hidtil har været god nok. Endvidere bedes ministeren redegøre for, hvorfor regeringen vil lægge en ny kraftig politisk styring på prioriteringen af, hvad pengene i promilleafgiftsfondene skal anvendes til, når erhvervet hidtil har sikret, at pengene har været anvendt til gode udviklingsopgaver, konkurrenceforbedring m.v. og derved har været med til at udvikle erhvervet igennem årene.
Dato: 25-03-2015
Status: Besvaret
Emne: EU
Afholdelse af samrådet: Udvalget for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri 15-04-2015 kl. 14:00
Dokumentdato: 25-03-2015
Modtaget: 25-03-2015
Omdelt: 25-03-2015

Samrådsspm. om, hvorfor regeringen vil bruge flere penge på administration af fondene og dermed mindre på de formålsbestemte opgaver, udvikling m.v., til fødevareministeren

Samrådsspørgsmål (pdf-version)
Html-version