Åben høring om at øge børns trivsel og dannelse gennem kunst og kultur
Udvalg: Kulturudvalget
Mødedato: 07-06-2023
Starttidspunkt: 10.00
Sluttidspunkt: 12.00
Lokale: Landstingssalen
Folketingets Kulturudvalg inviterer til åben høring om at øge børns trivsel og dannelse gennem kunst og kultur. Høringen finder sted onsdag den 7. juni kl. 10.00-12.00 i Landstingssalen på Christiansborg.

Formålet med høringen er at få indblik i, hvordan børn og unges trivsel og dannelse kan øges gennem kunst og kultur. Høringen skal bl.a. belyse, hvordan kunst og kultur kan styrke mod, fantasi, livsduelighed og kulturel identitet hos børn og unge, hvordan mødet med kunst og kultur fra en tidlig alder har positive effekter senere i livet, og hvordan kunst og kultur kan gøres tilgængeligt for så mange børn som muligt.

Til at belyse disse spørgsmål har udvalget inviteret en række eksperter og praktikere, der har viden om og erfaring med, hvordan kunst og kultur spiller sammen med børn og unges trivsel og udvikling.

Programmet for høringen kan ses her.

Høringen er åben for alle, men tilmelding er nødvendig (også for pressen). Tilmelding skal ske senest dagen før kl. 12. Der er et begrænset antal pladser til høringen, og pladserne vil blive fordelt efter først til mølle-princippet.

Tilmeld dig her.

Gæster i Folketinget må beregne ekstra tid til registrering i besøgsindgangen på grund af sikkerhedstjek, og det anbefales derfor at møde op ca. en halv time inden høringen starter. Det er tilladt at optage lyd og billeder under høringen, hvis det kan ske uden at forstyrre høringens afvikling i øvrigt.

Høringen tv-optages og vil blive vist på Folketingets hjemmeside, hvor den også kan findes efterfølgende under "TV fra Folketinget". Desuden vises høringen forskudt på Folketingets tv-kanal.

Kontakt
Udvalgssekretær
Nikolaj Nordby Thøgersen
3337 5507
Send e-mail
Udvalgsassistent
Christina Marie Amann
3337
Send e-mail