Ugeplan for Folketinget 29. maj - 4. juni 2023 (Uge 22)

Endelig ugeplan
26. maj 2023 Lovsekretariatet
3. behandling af forslag til lov om ændring af lov om autorisation af sundhedspersoner og om sundhedsfaglig virksomhed, sundhedsloven og lov om klage- og erstatningsadgang inden for sundhedsvæsenet. (Skærpet straf ved ulovlige omskæringer af drengebørn, ændring af sundhedspersoners rapporteringspligt i forbindelse med utilsigtede hændelser og ophævelse af Styrelsen for Patientklagers pligt til at udgive en årsberetning). (Af indenrigs- og sundhedsministeren)
3. behandling af forslag til lov om ændring af partiregnskabsloven og partistøtteloven. (Nye bundgrænser for offentlig partistøtte og anordningshjemmel til ikraftsættelse af partistøtteloven for Færøerne m.v.). (Af indenrigs- og sundhedsministeren)
3. behandling af forslag til lov om undersøgelse af beslutningen om hjemsendelse af ledende medarbejdere i Forsvarets Efterretningstjeneste. (Af justitsministeren)
3. behandling af forslag til ejendomsskattelov. (Af skatteministeren)
3. behandling af forslag til lov om ændring af kildeskatteloven, lov om kommunal indkomstskat, ejendomsvurderingsloven og forskellige andre love. (Opkrævning og inddrivelse af grundskyld og dækningsafgift m.v., statens afregning af grundskyld og dækningsafgift til kommunerne, foreløbige vurderinger som midlertidigt beskatningsgrundlag i 2024 og 2025, forenkling af ejendomsvurderingerne for 2024 og 2025, udvidelse af antallet af dommere i Landsskatteretten m.v.). (Af skatteministeren)
3. behandling af forslag til lov om ændring af jernbaneloven og lov om DSB. (Revision af visse regler på jernbaneområdet). (Af transportministeren)
2. behandling af forslag til lov om ændring af lov om godskørsel. (Gennemførelse af ændring af udlejningsdirektivet). (Af transportministeren)
2. behandling af forslag til lov om ændring af kildeskatteloven, selskabsskatteloven, kulbrinteskatteloven og ligningsloven. (Indførelse af begrænset skattepligt ved udøvelse af visse aktiviteter i Danmarks eksklusive økonomiske zone, anvendelse af kulbrinteanlæg m.v. i forbindelse med lagring af CO2 og ændring af listen over lande, der er omfattet af defensive foranstaltninger). (Af skatteministeren)
2. behandling af forslag til lov om vejafgift. (Af skatteministeren)
2. behandling af forslag til lov om opsigelse af dobbeltbeskatningsoverenskomst mellem Danmark og Rusland og gennemførelse af defensive foranstaltninger mod Rusland. (Af skatteministeren)
2. behandling af forslag til lov om ændring af sundhedsloven og lov om autorisation af sundhedspersoner og sundhedsfaglig virksomhed. (Rammer for en national kvalitetsplan for det nære sundhedsvæsen, smidiggørelse af regler for etablering og drift af regionsklinikker, mulighed for særligt vederlag til læger i områder med lægemangel og regler om fordeling af uddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen). (Af indenrigs- og sundhedsministeren)
2. behandling af forslag til lov om ændring af lov om tobaksvarer m.v. og forskellige andre love. (Implementering af dele af delegeret direktiv vedrørende opvarmede tobaksvarer m.v.) (Af indenrigs- og sundhedsministeren)
2. behandling af forslag til lov om Kulturens Analyseinstitut. (Af kulturministeren)
2. behandling af forslag til lov om ændring af lov om videregående kunstneriske uddannelsesinstitutioner under Kulturministeriet, lov om scenekunst og lov om Statens Kunstfonds virksomhed. (Ny styringsform på institutionerne, udpegning til Det Kongelige Teaters bestyrelse og digitale ansøgninger). (Af kulturministeren)
2. behandling af forslag til lov om ændring af lov om ophavsret. (Gennemførelse af dele af direktiv om ophavsret og beslægtede rettigheder på det digitale indre marked). (Af kulturministeren)
2. behandling af forslag til lov om ændring af lov for Grønland om kapitalkrav og tilsynsmæssige krav for kreditinstitutter og investeringsselskaber. (Gennemførelse for Grønland af visse ændringsforordninger til forordning (EU) nr. 575/2013 om tilsynsmæssige krav til kreditinstitutter og investeringsselskaber). (Af erhvervsministeren)
2. behandling af forslag til lov om forsikringsvirksomhed i tværgående pensionskasser, livsforsikringsselskaber og skadesforsikringsselskaber m.v. (lov om forsikringsvirksomhed). (Af erhvervsministeren)
2. behandling af forslag til lov om ændring af årsregnskabsloven. (Implementering af Europa-Parlamentets og Rådets direktiv (EU) 2021/2101 for så vidt angår offentliggørelse af indkomstskatteoplysninger for visse virksomheder og filialer m.v.). (Af erhvervsministeren)
2. behandling af forslag til lov om ændring af lov om likviditetslån m.v. i forbindelse med indefrysningsordning for høje energiregninger og til energiintensive virksomheder m.v. (Justering af likviditetslåneordningen). (Af erhvervsministeren)
2. behandling af forslag til lov om ændring af investeringsscreeningsloven og lov om Klagenævnet for Udbud. (Udvidet screening af kontrakter vedrørende etablering, medejerskab og drift af energiøen i Nordsøen og præcisering af Klagenævnet for Udbuds kompetence og indførelse af bemyndigelsesbestemmelse vedrørende administration af EU’s økonomiske sanktioner over for tredjelande vedrørende offentlige kontrakter). (Af erhvervsministeren)
2. behandling af forslag til lov om ændring af lov om velfærdsaftaler på ældreområdet. (Justering af skriftlighedskrav og mulighed for forsøg med selvvisitation til tilbud, der træder i stedet for madservice). (Af ældreministeren)
2. behandling af forslag til lov om ændring af lov om social service. (Genindførelse af ordning med obligatorisk opfølgnings- og læringsforløb efter påbud fra Styrelsen for Patientsikkerheds Ældretilsyn). (Af ældreministeren)
2. behandling af forslag til lov om ændring af lov om almene boliger m.v. og lov om leje af almene boliger. (Tilskud til midlertidig huslejenedsættelse i visse almene boligafdelinger). (Af social- og boligministeren)
2. behandling af forslag til lov om ændring af lov om forsøg med et socialt frikort. (Forlængelse af forsøg med et socialt frikort og forhøjelse af beløbsgrænsen). (Af social- og boligministeren)
2. behandling af forslag til lov om ændring af lov om social service. (Ophævelse af aldersgrænsen og dispensationsadgangen i ordningen med kontant tilskud til ansættelse af hjælpere til overvågning og støtte i forbindelse hermed om natten). (Af social- og boligministeren)
2. behandling af forslag til lov om ændring af lov om miljøbeskyttelse, lov om varmeforsyning, lov om elforsyning og selskabsskatteloven. (Ny organisering af affaldsforbrændingssektoren og konkurrenceudsættelse af forbrændingsegnet affald). (Af klima-, energi- og forsyningsministeren)
2. behandling af forslag til lov om ændring af lov om arbejdsløshedsforsikring m.v. (Fritagelse for fradrag i efterløn for arbejde i sundhedsvæsenet i 2023 og 2024). (Af beskæftigelsesministeren)
2. behandling af forslag til lov om ændring af lov om social pension, lov om højeste, mellemste, forhøjet almindelig og almindelig førtidspension m.v. og lov om individuel boligstøtte. (Afskaffelse af indtægtsregulering som følge af pensionistens egen arbejdsindtægt i folkepensionens grundbeløb og pensionstillæg, justering af reglerne med henblik på mere rimelige pensionsberegninger m.v.). (Af beskæftigelsesministeren)
2. behandling af forslag til lov om ændring af lov om en aktiv beskæftigelsesindsats. (Genindførelse af ret til uddannelsesløft med forhøjet dagpengesats på 110 pct. i 2023). (Af beskæftigelsesministeren)
2. behandling af forslag til lov om ændring af lov om en aktiv beskæftigelsesindsats, lov om organisering og understøttelse af beskæftigelsesindsatsen m.v., lov om arbejdsløshedsforsikring m.v. og lov om aktiv socialpolitik. (Øget ansvar til arbejdsløshedskasser for kontaktforløbet i de første 3 måneder, et forenklet kontaktforløb m.v., permanentgørelse af forsøg om jobrettet indsats til unge, forenkling af krav til vejledning m.v.). (Af beskæftigelsesministeren)
2. behandling af forslag til lov om indfødsrets meddelelse. (Af udlændinge- og integrationsministeren)
2. behandling af forslag til lov om ændring af lov om ungdomsuddannelse for unge med særlige behov. (Flere rettigheder og bedre tilrettelæggelse af særligt tilrettelagt ungdomsuddannelse m.v.). (Af børne- og undervisningsministeren)
2. behandling af forslag til lov om ændring af lov om vagtvirksomhed. (Etablering af en forsøgsordning med kommunale tryghedsvagter m.v.). (Af justitsministeren)
2. behandling af forslag til lov om ændring af lov om sikkerhed ved bestemte idrætsbegivenheder. (Styrket indsats mod hooliganer). (Af justitsministeren)
2. behandling af forslag til lov om ændring af lov om indsamling m.v. (Ændring af Indsamlingsnævnets sammensætning, øgede kontrolmuligheder m.v.). (Af justitsministeren)
1. behandling af forslag til lov om ændring af straffeloven. (Udvidelse af anvendelsesområdet for tildækningsforbuddet). (Af Alex Ahrendtsen (DF) m.fl.)
1. behandling af forslag til folketingsbeslutning om at en gernings ydmygende karakter skal indgå som en skærpende omstændighed ved straffastsættelsen. (Af Mai Mercado (KF) m.fl.)
1. behandling af forslag til folketingsbeslutning om at afskaffe den 5-årige tidsbegrænsning på nedfrysning af kvinders ubefrugtede æg. (Af Sólbjørg Jakobsen (LA) m.fl.)
Bemærk: Ændret udvalg i forhold til ressortminister.
1. behandling af forslag til folketingsbeslutning om udvisning af en nigeriansk pirat. (Af Morten Messerschmidt (DF) m.fl.)
1. behandling af forslag til folketingsbeslutning om iværksættelse af en granskningskommission om Samsamsagen.
(Frokostpause. Afstemning ved mødets slutning)
Forespørgsel til statsministeren af Christian Rabjerg Madsen (S), Morten Dahlin (V), Monika Rubin (M), Signe Munk (SF), Susie Jessen (DD), Alex Vanopslagh (LA), Søren Pape Poulsen (KF), Peder Hvelplund (EL), Martin Lidegaard (RV), Morten Messerschmidt (DF), Franciska Rosenkilde (ALT), Pernille Vermund (NB), Aki-Matilda Høegh-Dam (SIU), Aaja Chemnitz (IA), Anna Falkenberg (SP), Sjúrður Skaale (JF) og Lars Boje Mathiesen (UFG) om den indenrigs- og udenrigspolitiske situation.
Eventuel afstemning udsættes ikke.
L 93 og L 94 sambehandles.
Orlov.
3. behandling af forslag til lov om ændring af lov for Grønland om kapitalkrav og tilsynsmæssige krav for kreditinstitutter og investeringsselskaber. (Gennemførelse for Grønland af visse ændringsforordninger til forordning (EU) nr. 575/2013 om tilsynsmæssige krav til kreditinstitutter og investeringsselskaber). (Af erhvervsministeren)
3. behandling af forslag til lov om forsikringsvirksomhed i tværgående pensionskasser, livsforsikringsselskaber og skadesforsikringsselskaber m.v. (lov om forsikringsvirksomhed). (Af erhvervsministeren)
3. behandling af forslag til lov om ændring af årsregnskabsloven. (Implementering af Europa-Parlamentets og Rådets direktiv (EU) 2021/2101 for så vidt angår offentliggørelse af indkomstskatteoplysninger for visse virksomheder og filialer m.v.). (Af erhvervsministeren)
3. behandling af forslag til lov om ændring af kildeskatteloven, selskabsskatteloven, kulbrinteskatteloven og ligningsloven. (Indførelse af begrænset skattepligt ved udøvelse af visse aktiviteter i Danmarks eksklusive økonomiske zone, anvendelse af kulbrinteanlæg m.v. i forbindelse med lagring af CO2 og ændring af listen over lande, der er omfattet af defensive foranstaltninger). (Af skatteministeren)
3. behandling af forslag til lov om vejafgift. (Af skatteministeren)
3. behandling af forslag til lov om ændring af momsloven, chokoladeafgiftsloven, skattekontrolloven og forskellige andre love og om ophævelse af lov om ændring af momsloven. (Indberetning af betalingsoplysninger til bekæmpelse af grænseoverskridende momssvig, omvendt betalingspligt for teleydelser, notifikationsordning i visse afgiftslove, ændring af regler om ansvarsfrihed, tydeliggørelse af praksis om skærpede bøder, oplysningspligt i forbindelse med delvis momsfradragsret, justering af regler om udtagning, fritagelse for lønsumsafgift på energivirksomheders aktiviteter vedrørende indefrysning i forbindelse med indefrysningsordning for høje energiregninger, ændring af regler om kompetence til opkrævning af visse underholdsbidrag m.v.). (Af skatteministeren)
3. behandling af forslag til lov om ændring af lov om vagtvirksomhed. (Etablering af en forsøgsordning med kommunale tryghedsvagter m.v.). (Af justitsministeren)
3. behandling af forslag til lov om ændring af lov om sikkerhed ved bestemte idrætsbegivenheder. (Styrket indsats mod hooliganer). (Af justitsministeren)
3. behandling af forslag til lov om ændring af lov om indsamling m.v. (Ændring af Indsamlingsnævnets sammensætning, øgede kontrolmuligheder m.v.). (Af justitsministeren)
3. behandling af forslag til lov om Kulturens Analyseinstitut. (Af kulturministeren)
3. behandling af forslag til lov om ændring af lov om videregående kunstneriske uddannelsesinstitutioner under Kulturministeriet, lov om scenekunst og lov om Statens Kunstfonds virksomhed. (Ny styringsform på institutionerne, udpegning til Det Kongelige Teaters bestyrelse og digitale ansøgninger). (Af kulturministeren)
Eventuelt: 3. behandling af forslag til lov om ændring af lov om ophavsret. (Gennemførelse af dele af direktiv om ophavsret og beslægtede rettigheder på det digitale indre marked). (Af kulturministeren)
3. behandling af forslag til lov om ændring af lov om arbejdsløshedsforsikring m.v. (Fritagelse for fradrag i efterløn for arbejde i sundhedsvæsenet i 2023 og 2024). (Af beskæftigelsesministeren)
3. behandling af forslag til lov om ændring af lov om social pension, lov om højeste, mellemste, forhøjet almindelig og almindelig førtidspension m.v. og lov om individuel boligstøtte. (Afskaffelse af indtægtsregulering som følge af pensionistens egen arbejdsindtægt i folkepensionens grundbeløb og pensionstillæg, justering af reglerne med henblik på mere rimelige pensionsberegninger m.v.). (Af beskæftigelsesministeren)
3. behandling af forslag til lov om ændring af lov om tobaksvarer m.v. og forskellige andre love. (Implementering af dele af delegeret direktiv vedrørende opvarmede tobaksvarer m.v.) (Af indenrigs- og sundhedsministeren)
3. behandling af forslag til lov om ændring af lov om etablering og benyttelse af en rørledning til transport af råolie og kondensat, lov om kontinentalsoklen og visse rørledningsanlæg på søterritoriet og lov om anvendelse af Danmarks undergrund. (Godkendelse af ændringer og afvikling af rørledningen, krav om effektiv drift, gennemførelse af direktiver om naturbeskyttelse, bemyndigelse vedrørende forbud mod rutinemæssig afbrænding af kulbrinter, tilladelse til forundersøgelser for visse rørledningsanlæg m.v.). (Af klima-, energi- og forsyningsministeren)
3. behandling af forslag til lov om ændring af lov om miljøbeskyttelse, lov om varmeforsyning, lov om elforsyning og selskabsskatteloven. (Ny organisering af affaldsforbrændingssektoren og konkurrenceudsættelse af forbrændingsegnet affald). (Af klima-, energi- og forsyningsministeren)
3. behandling af forslag til lov om ændring af lov om velfærdsaftaler på ældreområdet. (Justering af skriftlighedskrav og mulighed for forsøg med selvvisitation til tilbud, der træder i stedet for madservice). (Af ældreministeren)
3. behandling af forslag til lov om ændring af lov om social service. (Genindførelse af ordning med obligatorisk opfølgnings- og læringsforløb efter påbud fra Styrelsen for Patientsikkerheds Ældretilsyn). (Af ældreministeren)
3. behandling af forslag til lov om ændring af lov om almene boliger m.v. og lov om leje af almene boliger. (Tilskud til midlertidig huslejenedsættelse i visse almene boligafdelinger). (Af social- og boligministeren)
3. behandling af forslag til lov om ændring af lov om forsøg med et socialt frikort. (Forlængelse af forsøg med et socialt frikort og forhøjelse af beløbsgrænsen). (Af social- og boligministeren)
3. behandling af forslag til lov om ændring af lov om social service. (Ophævelse af aldersgrænsen og dispensationsadgangen i ordningen med kontant tilskud til ansættelse af hjælpere til overvågning og støtte i forbindelse hermed om natten). (Af social- og boligministeren)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om id-kort til de mest udsatte borgere med stofmisbrug. (Af Karina Lorentzen Dehnhardt (SF) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om at udarbejde en model til en dansk forvaltningsdomstol. (Af Torsten Gejl (ALT) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om et nationalt forbud mod PFAS i forbrugerprodukter. (Af Mai Villadsen (EL) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om udvidet producentansvar for tekstilproducenter og forbud mod forbrænding af usolgt tekstil. (Af Signe Munk (SF) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om skærpet straf for forsætligt drab på flere personer og gravide. (Af Peter Kofod (DF) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om en revision af offentlighedsloven. (Af Morten Messerschmidt (DF) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om oprettelse af en partnerdrabskommission. (Af Karina Lorentzen Dehnhardt (SF) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om at indføre en selvstændig bestemmelse om drugging i straffeloven. (Af Karina Lorentzen Dehnhardt (SF) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om Den Europæiske Menneskerettighedskonvention. (Af Nick Zimmermann (DF) m.fl.)
2. behandling af forslag til lov om ændring af straffeloven. (Udvidelse af anvendelsesområdet for tildækningsforbuddet). (Af Alex Ahrendtsen (DF) m.fl.)
2. behandling af forslag til barnets lov. (Af social- og boligministeren)
2. behandling af forslag til lov om ændring af lov om social service, lov om retssikkerhed og administration på det sociale område og forskellige andre love. (Ændringer som følge af barnets lov, initiativret for adopterede børn, adoption uden samtykke fra fødslen, samvær med børn på kvindekrisecentre m.v. og fasttrack for godkendelse af plejefamilier m.v.). (Af social- og boligministeren)
2. behandling af forslag til lov om ændring af lov om retssikkerhed og administration på det sociale område, lov om social service og forskellige andre love. (Handlekommune for børn, der hjælpes tilbage til Danmark af danske myndigheder, og for børn, hvis forældre er i udlandet, ensretning af begrebsbrug, nødvendige ændringer i handlekommunereglerne som følge af barnets lov m.v.). (Af social- og boligministeren)
Forespørgsel til miljøministeren af Mai Villadsen (EL) og Søren Egge Rasmussen (EL) om regeringens planer for natur og biodiversitet.
Eventuel afstemning udsættes til fredag den 2. juni 2023.
Forespørgsel til beskæftigelsesministeren af Morten Messerschmidt (DF) m.fl. om bedre forhold for seniorerne på arbejdsmarkedet.
Eventuel afstemning udsættes til fredag den 2. juni 2023.
Forespørgsel til indenrigs- og sundhedsministeren af Lotte Rod (RV) og Martin Lidegaard (RV) om prioriteringen i sundhedsvæsenet.
Eventuel afstemning udsættes til fredag den 2. juni 2023.
Forespørgsel til indenrigs- og sundhedsministeren af Mette Thiesen (DF) m.fl. om brug af stophormoner og krydshormoner til behandling af børn med kønsdysfori.
Eventuel afstemning udsættes til fredag den 2. juni 2023.
Eventuel afstemning om forslag fremsat under F 7 om prioriteringen i sundhedsvæsenet, F 10 om regeringens planer for natur og biodiversitet, F 13 om brug af stophormoner og krydshormoner til behandling af børn med kønsdysfori og F 17 om bedre forhold for seniorerne på arbejdsmarkedet.
3. behandling af forslag til lov om opsigelse af dobbeltbeskatningsoverenskomst mellem Danmark og Rusland og gennemførelse af defensive foranstaltninger mod Rusland. (Af skatteministeren)
3. behandling af forslag til lov om ændring af lov om ungdomsuddannelse for unge med særlige behov. (Flere rettigheder og bedre tilrettelæggelse af særligt tilrettelagt ungdomsuddannelse m.v.). (Af børne- og undervisningsministeren)
3. behandling af forslag til lov om ændring af lov om en aktiv beskæftigelsesindsats. (Genindførelse af ret til uddannelsesløft med forhøjet dagpengesats på 110 pct. i 2023). (Af beskæftigelsesministeren)
3. behandling af forslag til lov om ændring af lov om en aktiv beskæftigelsesindsats, lov om organisering og understøttelse af beskæftigelsesindsatsen m.v., lov om arbejdsløshedsforsikring m.v. og lov om aktiv socialpolitik. (Øget ansvar til arbejdsløshedskasser for kontaktforløbet i de første 3 måneder, et forenklet kontaktforløb m.v., permanentgørelse af forsøg om jobrettet indsats til unge, forenkling af krav til vejledning m.v.). (Af beskæftigelsesministeren)
3. behandling af forslag til lov om ændring af lov om likviditetslån m.v. i forbindelse med indefrysningsordning for høje energiregninger og til energiintensive virksomheder m.v. (Justering af likviditetslåneordningen). (Af erhvervsministeren)
3. behandling af forslag til lov om ændring af investeringsscreeningsloven og lov om Klagenævnet for Udbud. (Udvidet screening af kontrakter vedrørende etablering, medejerskab og drift af energiøen i Nordsøen og præcisering af Klagenævnet for Udbuds kompetence og indførelse af bemyndigelsesbestemmelse vedrørende administration af EU’s økonomiske sanktioner over for tredjelande vedrørende offentlige kontrakter). (Af erhvervsministeren)
Eventuelt: 3. behandling af forslag til barnets lov. (Af social- og boligministeren)
Eventuelt: 3. behandling af forslag til lov om ændring af lov om social service, lov om retssikkerhed og administration på det sociale område og forskellige andre love. (Ændringer som følge af barnets lov, initiativret for adopterede børn, adoption uden samtykke fra fødslen, samvær med børn på kvindekrisecentre m.v. og fasttrack for godkendelse af plejefamilier m.v.). (Af social- og boligministeren)
Eventuelt: 3. behandling af forslag til lov om ændring af lov om retssikkerhed og administration på det sociale område, lov om social service og forskellige andre love. (Handlekommune for børn, der hjælpes tilbage til Danmark af danske myndigheder, og for børn, hvis forældre er i udlandet, ensretning af begrebsbrug, nødvendige ændringer i handlekommunereglerne som følge af barnets lov m.v.). (Af social- og boligministeren)
3. behandling af forslag til lov om ændring af sundhedsloven og lov om autorisation af sundhedspersoner og sundhedsfaglig virksomhed. (Rammer for en national kvalitetsplan for det nære sundhedsvæsen, smidiggørelse af regler for etablering og drift af regionsklinikker, mulighed for særligt vederlag til læger i områder med lægemangel og regler om fordeling af uddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen). (Af indenrigs- og sundhedsministeren)
3. behandling af forslag til lov om ændring af lov om godskørsel. (Gennemførelse af ændring af udlejningsdirektivet). (Af transportministeren)
Eventuelt: 3. behandling af forslag til lov om ændring af straffeloven. (Udvidelse af anvendelsesområdet for tildækningsforbuddet). (Af Alex Ahrendtsen (DF) m.fl.)
3. behandling af forslag til lov om indfødsrets meddelelse. (Af udlændinge- og integrationsministeren)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om at forbyde offentligt ansatte at bære islamiske tørklæder i arbejdstiden. (Af Pia Kjærsgaard (DF) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om at forbyde offentlige institutioner at servere halalcertificerede produkter. (Af Pia Kjærsgaard (DF) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om udvisning af kriminelle udlændinge efter første dom. (Af Peter Seier Christensen (NB) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om smidigere regler for permanent opholdstilladelse for unge under uddannelse. (Af Christian Friis Bach (RV) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om at udvide den omfattede persongruppe i voldsbestemmelsen i udlændingelovens § 19, stk. 7. (Af Astrid Carøe (SF) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om at sikre, at Danmark ikke inddrager eller nægter at forlænge opholdstilladelser for flygtninge, hvis der for tiden ikke gennemføres tvangsudsendelser. (Af Helene Liliendahl Brydensholt (ALT) og Sascha Faxe (ALT))
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om at indføre forbud mod brug af hovedtørklæde for piger i grundskolen. (Af Peter Skaarup (DD) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om adskillelse af asylpar i asylsystemet, når mindst den ene ægtefælle er under 18 år. (Af Pia Kjærsgaard (DF) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om at forbyde muligheden for at opdele svømmehaller på baggrund af køn. (Af Pia Kjærsgaard (DF) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om at pålægge udlændinge i Danmark et gebyr for fortsat at opholde sig i Danmark. (Af Morten Messerschmidt (DF) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om udarbejdelse af en rapport vedrørende indvandringens konsekvenser. (Af Morten Messerschmidt (DF) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om udvisning af en nigeriansk pirat. (Af Morten Messerschmidt (DF) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om at lade misligholdt su-gæld være til hinder for opnåelse af permanent opholdstilladelse og indfødsret. (Af Mikkel Bjørn (DF) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om demokratisering af støtten til ngo’er og større gennemsigtighed i finanslovsbevillinger. (Af Mikkel Bjørn (DF) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om nedsættelse af et udvalg, der skal udrede mænds og drenges ligestillingsudfordringer. (Af Kim Edberg Andersen (NB) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om afskaffelse af måltal og politik for kønssammensætningen i ledelser og bestyrelser. (Af Sólbjørg Jakobsen (LA) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om stop for optagelse af muslimske lande i EU. (Af Morten Messerschmidt (DF) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om at ophæve indkomstgrænsen for, hvor meget studerende må tjene ved siden af deres su. (Af Marlene Harpsøe (DD) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om varig bevilling til Klimarådets understøttelse af klimaloven. (Af Mai Villadsen (EL), Lisbeth Bech-Nielsen (SF) og Samira Nawa (RV) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om forbud mod import og salg af nye fossilbiler fra 2025. (Af Jette Gottlieb (EL) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om forbud mod kirurgisk eller medicinsk kønsskiftebehandling af børn under 18 år. (Af Kim Edberg Andersen (NB) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om evaluering af de menneskelige konsekvenser ved indsatsen mod covid-19. (Af Louise Brown (LA) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om et forsøg med kontrolleret salg af cannabis i en 5-årig prøveperiode. (Af Rosa Lund (EL), Karina Lorentzen Dehnhardt (SF), Steffen Larsen (LA) og Torsten Gejl (ALT))
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om, at kun danske statsborgere skal kunne stemme til danske valg. (Af Nick Zimmermann (DF) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om at afskaffe den 5-årige tidsbegrænsning på nedfrysning af kvinders ubefrugtede æg. (Af Sólbjørg Jakobsen (LA) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om at ophæve arealreservationerne i den sydlige del af Ring 5-transportkorridoren og opgive planen om en Ring 5-motorvej. (Af Brigitte Klintskov Jerkel (KF), Sofie Lippert (SF), Susie Jessen (DD), Trine Pertou Mach (EL), Zenia Stampe (RV) og Sascha Faxe (ALT) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om at ophæve arealreservationer og planer om en motorvej i Ring 5-transportkorridoren i Nordsjælland. (Af Mette Abildgaard (KF), Sofie Lippert (SF), Kenneth Fredslund Petersen (DD), Jette Gottlieb (EL), Martin Lidegaard (RV), Mette Thiesen (DF), Helene Liliendahl Brydensholt (ALT) og Pernille Vermund (NB))
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om at afskaffe forbuddet mod anpartsselskabers brug af crowdfunding. (Af Lars-Christian Brask (LA) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om at indskrive klima- og naturhensyn i Nationalbankens mandat. (Af Lisbeth Bech-Nielsen (SF) og Signe Munk (SF))
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om at tilføje et klimamandat til Finanstilsynets formål. (Af Lisbeth Bech-Nielsen (SF) og Signe Munk (SF))
Eventuelt: 2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om at opdatere skolesikkerhedsberedskabsplanerne og udarbejde undervisningsforløb om Muhammedkrisen til brug i undervisningen i folkeskolen. (Af Mette Thiesen (UFG), Jacob Mark (SF), Karina Adsbøl (DD), Helena Artmann Andresen (LA), Lise Bertelsen (KF), Alex Ahrendtsen (DF) og Mikkel Bjørn (NB))
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om at ændre afholdelsen af skriftlige eksamener for at undgå eksamenssnyd ved brug af internettet. (Af Alex Ahrendtsen (DF) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om en ny karakterskala i uddannelsessystemet. (Af Astrid Carøe (SF) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om at udarbejde en mere fleksibel model for tilskud til pasning af eget barn med mulighed for supplerende indkomst. (Af Helene Liliendahl Brydensholt (ALT) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om en akutpakke til erhvervsskolerne og genopretning af erhvervsskolernes økonomi. (Af Mai Villadsen (EL) m.fl.)
2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om iværksættelse af en granskningskommission om Samsamsagen.
Forespørgsel F 16 til indenrigs- og sundhedsministeren af Mette Thiesen (DF) m.fl. om offentligt tilskud til fedmemedicin.
Forespørgsel F 18 til udlændinge- og integrationsministeren af Morten Messerschmidt (DF) og Peter Kofod (DF) om dansk udlændingepolitik og Europa-Kommissionens migrationspagt.