Sundhedsudvalget 2010-11 (1. samling), Udvalget for Videnskab og Teknologi 2010-11 (1. samling), Miljø- og Planlægningsudvalget 2010-11 (1. samling)
SUU Alm.del Bilag 413, UVT Alm.del Bilag 258, MPU Alm.del Bilag 753
Offentligt
1027769_0001.png

Fra:

[email protected] [mailto:[email protected]]

På vegne af

EHS Foreningen af el-overfølsomme

Sendt:

12. september 2011 22:03

Emne:

Opfølgning på henvendelser fra EHS - Foreningen af el-overfølsomme.
Kære danske ministre, styrelser og udvalg.EHS - Foreningen af el-overfølsomme, ønsker at følge op på den brevveksling vi har haft igennemlængere tid, samt debatten vedrørende mobilstråling og det trådløse samfund i det hele taget.Læs derfor venligst vedhæftede brev, der ligger i to enslydende formater.Yderligere er vedhæftet en dansk oversættelse af Europarådets dokument nr. 12608 af 6. maj 2011.--Med venlig hilsenEva Theilgaard Jacobsen og Henrik SkrubbeltrangEmail:[email protected]
På vegne afEHS – Foreningen af el-overfølsommeEHS – Foreningen af el-overfølsomme (EHS: Electro Hyper Sensitivity) er en privat og uafhængig forening stiftet i 1992, hvis formål er:- at støtte de EHS ramte og deres pårørende.- at arbejde for bedre information i samfundet om de helbredsmæssige problemer, der er opstået som følge af ukritisk produktudvikling og brug af elektrisk ogtrådløst udstyr med sigte på:- at skabe forståelse for og anerkendelse af de problemer EHS personer har.- at få sundhedsmyndighederne til at anerkende EHS som en somatisk sygdom i centralnervesystemet og som et svært funktionshandikap.- at få forbedret lovgivning og offentlig information på området for at sikre forsvarlige produkter og forsvarlig brug af elektrisk og trådløst udstyr, både iforebyggende øjemed og til en forbedring af vilkårene hos de allerede EHS-ramte.EU ser i denne tid meget på det forhøjede strålingsniveau og flere lande er begyndt at indføre forsigtigheds- princippet – dog ikke Danmark!Det handler om at forebygge! Hvis man føler EHS symptomer skal der handles hurtigt, da symptomer er en reaktion på en degenerativ hjerneskade, hvor manmed tiden tåler mindre og mindre udsættelse for flere forskellige typer af stråling.Ved at melde sig ind i EHS - Foreningen af el-overfølsomme, kan du som EHS-ramt få støtte og rådgivning, som støttemedlem hjælper du foreningen med atgøre myndighederne opmærksomme på de alvorlige konsekvenser, der opstår ved at undlade at se både lav- og højfrekvent elektromagnetisk stråling som ensygdomskilde. Kun ved at udøve forsigtighedsprincippet ved nye teknologier og ved at undersøge den biologiske effekt af elektromagnetisk stråling ogiværksætte foranstaltninger herved kan vi forebygge den stigende forekomst af EHS både nationalt og internationalt.Gå ind på vores hjemmesidewww.ehsf.dkhvis du vil vide mere. Du er også velkommen til at skrive en mail til[email protected]eller ringe til vores kassererAlice på tlf. 98 93 31 11.